Застраховки

armeec_Logo_ZADНашата туристическа агенция е официален застрахователен Агент на ЗАД „Армеец“.

 

 

Можем да Ви предложим застраховки:

„Отмяна на пътуване“– ако искате да се застраховате срещу риска от отменено или пропуснато пътуване. Възстановяват се разходи за самолетни билети, хотелски резервации и други туристически и бизнес услуги, извършени предварително, които не могат да бъдат възстановени при отмяна на пътуването, съкращаване и прекъсване на пътуването, удължаване на пътуването, поради медицински причини на пътуващия, негови близки или други не медицински причини. Валидна за цял свят, както и за територията на Република България. Може да се сключи до 5 дни от датата на подписване на договора за туристическо пътуване, от закупуването на самолетен билет, или резервиране на хотел .

„Помощ при пътуване в чужбина„ -за да Ви осигурим допълнително спокойствие за времето на Вашето пътуване или престой извън територията на Република България. ЗАД „Армеец“ носи отговорност за живота и здравето (работоспособността) на застрахованите лица срещу рисковете злополука и акутно заболяване.  Застраховка „Помощ при пътуване в чужбина“ осигурява денонощна помощ чрез асистанс обслужване на български език и гарантира 100% плащане на направените разходи в рамките на договорения лимит на отговорност, без самоучастие на застрахованите лица. Когато в туристическите пакети е включена медицинска застраховка за пътуване в чужбина, по Ваше желание може да направите застраховка с по-висок лимит на отговорност Можете да се застраховате и за други рискове, като изгубен багаж или потребност от правна защита по време на пътуване и други.

Автомобилни застраховки – застраховка „Гражданска отговорност“, Автокаско, Зелена карта и Автоасистанс;

Имуществено застраховане – можете да застраховате имуществото си от пожар и природни бедствия, нанесени щети, кражба, грабеж, вандализъм, строително-монтажни рискове и др.

Злополука Гости на хотела – сключва се от собствениците на хотели и се отнася за български или чуждестранни граждани, отседнали в хотели, мотели, частни квартири, бунгала, хижи, туристически спални или други места за подслон на територията на страната. При подписан застрахователен договор, застраховката за всеки гост се счита за сключена с регистрацията на госта в хотела и заплащането на нощувката.

И още…