СИНГАПУР ✨НОВА ГОДИНА в градът на бъдещето!✈

„Да се движиш, да дишаш, да летиш, да плуваш, да печелиш всичко, докато даваш, да се скиташ по пътищата на далечни земи,
да пътуваш, това означава да живееш.“(Ханс Кристиан Андерсен)

Космополитния Сингапур не напразно е наричан перлата на Азия. Един град, който умело съчетава европейски просперитет и азиатско спокойствие.
СИНГАПУР – един от най-подредените градове в света, перлата на Азия, често наричан „Вратата на Азия“.
Място, в което Изтокът среща Запада, а миналото се среща с бъдещето. Това са само част от характеристиките, с които е известен Сингапур.
Бързият възход и развитие на Сингапур се дължат преди всичко на неговото местоположение и на превръщането му в една от основните британски колонии в Югоизточна Азия. Като независима държава Сингапур съществува едва от 55 години и в този период се е превърнал в еталон за ред, просперитет и икономическо благоденствие.
От самото си създаване, градът е средище на различни култури – китайска, индийска и арабска, които се сливат в една пъстра палитра, създавайки уникалния културен облик на един от най-значимите азиатски градове. Разглеждайки Сингапур, ще бъдете впечатлени от една страна от чудесата на съвременната архитектура, историческите забележителности, които са се запазили, въпреки главоломните темпове на застрояване и от друга страна – спокойствието на неговите жители. С други думи, Сингапур е една уникална смес от европейски просперитет и азиатско спокойствие.Предимства по програмата:
# Гарантирани блок места по полетите с Турски авиолинии;
# Най-доброто полетно разписание;
# Включена обзорна обиколка на Сингапур;
# Посещение на Ботаническата градина;
# Качване на панорамната площадка на Marina Bay Sands;
# Вход в оранжерията на Gardens By the Bay;
# Посещение на остров Сентоса;
# Възможност за посещение на една от най-атрактивните зоологически градини в света;
# Отлично подбрани и проверени хотели;
# Опитен водач от агенцията.