ТУРЦИЯ- Нова година в ИСТАНБУЛ✨ сред светлините на два континента!✨Новогодишна гала вечеря на яхтата BOSFOR! От ВЕЛИКО ТЪРНОВО! 🚌

🌟Резервирай без да плащаш!
🌟Заплати или анулирай 30 дни преди датата на отпътуване! Направи застраховка „Отмяна на пътуване“ до 7 дни след заплащане на сумата по договора.

АКЦЕНТИ
Отлични хотели, в които разполагаме с гарантирани стаи.
Включена гала вечеря  на яхтата Bosfor, сред елегантна и изискана обстановка, с включена гурме вечеря /алкохолни и безалкохолни напитки без лимит/.
Включен в цената сити тур с местен екскурзовод на български.
Включен трансфер в новогодишната нощ от хотела до яхтата и обратно.

MONACO HOTEL 3* от 384 лв. с включена гала вечеря на яхтата Bosfor- Симпатичен и добре поддържан хотел. Стаите са обзаведени в свежи, светли мебели, като повечето от тройните са с 3 редовни легла. Разполага с красив панорамен ресторант за закуска и приятен лоби бар, подходящ за питие след вечеря.
BARON HOTEL 4* от 411 лв. с включена гала вечеря на яхтата Bosfor- Baron е от този тип хотели, в които собствениците се грижат лично за комфорта на гостите си. Стаите са безупречно чисти, уютни и много приятни. Има малък закрит басейн, спа център и прекрасен битов ресторант, в който се сервира обилна закуска.
GRAND WASHINGTON 4* от 411 лв. с включена гала вечеря на яхтата Bosfor- Добре познат хотел на българския пазар, с отлична локация. Разполага с панорамен ресторант и бар, от където се открива красива панорама.