ЧЕХИЯ- Златна Прага🚌

Златна Прага

ЧЕХИЯ - Будапеща и Прага

Престой: 6 дни / 5 нощувки
Цена: от 530 лв.
Всички дати по прогрaмата: 
02.05.2018;16.07.2018; 19.09.2018; 11.12.2018
Дата 19.09 е включена в ЛЯТНА РАЗПРОДАЖБА

Цената включва:
 • Транспорт с лицензиран автобус
 • 5 нощувки със закуски в хотели кат.2/3*:
  • 1 в Братислава
  • 3 в Прага
  • 1 в Будапеща
 • Екскурзоводско обслужване по целия маршрут
 • Туристическа програма в Братислава, Прага и Будапеща;
 • Медицинска застраховка.
Доплащане:
 • За тръгване от Пловдив – 20 лв (при група от минимум 10 туристи)
 • За тръгване от Варна – 60 лв (при група от минимум 25 туристи)
 • За тръгване от В.Търново – 30 лв (при група от минимум 25 туристи)
Отстъпка:
 • За ученици, студенти и пенсионери – 10 лв
Забележка:
Минимален брой участници: 30
Срок за уведомяване за ненабран брой: 7 дни преди датата на отпътуване
Условия за записване и начин на плащане:
Депозит 30% от стойността на пакета при резервация
Доплащане 30 дни преди датата на отпътуване
Няма изискване за задължително ваксиниране преди влизане в страните, нито специфични медицински и здравни изисквания в дестинациите по програмата.
Туроператорът си запазва правото да прави промени в реда на екскурзиите и часовете им на провеждане по време на програмата.
Непълнолетни, пътуващи сами или само с единия родител – нотариално заверено родителско разрешение.
ЦЕНИ:
Настаняване / Дати 16.07 – 21.07.2018
19.09 – 24.09.2018*
11.12 – 16.12.2018
Легло в двойна стая 530 лв.
Самостоятелна Стая 670 лв.
Дете от 0-11.99г. в стая с двама
възрастни 
на допълнително легло
480 лв.

*Дата 19.09 е включена в ЛЯТНА РАЗПРОДАЖБА

50 лева отстъпка от актуалната цена при резервация от 06.06 до 30.06.2018 и депозит 40%
30 лева отстъпка от актуалната цена при резервация от 01.07 до 31.07.2018 и депозит 40%

ПРОГРАМА:
1-ви ден

Отпътуване от София в 06.00 ч. (от Пловдив в 04.00ч.) за Словакия. Вечерта пристигане в столицата Братислава и настаняване в хотел. Нощувка.


2-ри ден

Закуска. Кратка туристическа програма в Братислава: крепостта “Братиславски храд” – Дворецът и четирите кули и по желание Историческия музей, “Архиепископския дворец”, Старото кметство. Заминаване за Прага и настаняване в хотел. Вечерта по желание пешеходна разходка в центъра на града с възможност за посещение на традиционна бирария и дегустация на бира. Нощувка.


3-ти ден

Закуска. Пешеходна обиколка на Прага с екскурзовод на български език: разглеждане на Пражки Храд, Храдчанске намести с Архиепископския дворец, Катедралата „Св. Вит” и базиликата „Св. Иржи”, старият Кралски дворец, Златната уличка и Черната кула, Мала Страна, Карловия мост, Средновековните улички на Старе Место (Старият град), Староместске намести (старият градски площад) с Тинския храм, църквата „Свети Миколаш”, паметникът на Ян Хус, Кметството и един от символите на Прага – световноизвестният Астрономически часовник от ХV век „Орлой”. След обяд свободно време или туристическа програма по желание: екскурзия до Кутна Хора – готическото бижу на Чехия. Пешеходна разходка в историческият център с посещение на църквата на „Св. Варвара” и прочутата църква-костница в Седлец изработена от костите на 40 хиляди мъртъвци, както и гигантски полилеи, свещници, чаши, фонтани, за които са използвани всички налични кости в човешкото тяло (екскурзията се реализира при наличие на група от минимум 20 туристи с доплащане по 40 лв). Вечерта: по желание – круиз по р. Вълтава. Нощувка.


4-ти ден

Закуска. Свободно време в Прага или туристическа програма по желание: Целодневна екскурзия до балнеолечебния курорт Карлови Вари с екскурзовод на български език. Пешеходна разходка в центъра на курорта с възможност за обяд. Привечер връщане в Прага (екскурзията се реализира при наличие на група от минимум 20 туристи с доплащане по 60 лв). Нощувка.


5-ти ден

Закуска. Отпътуване за Будапеща и настаняване в хотел. Панорамна обиколка на Будапеща с екскурзовод на български език: Площада на героите, Музея за изящните изкуства, Операта, Будайската крепост – Кралският дворец, Рибарските кули, катедралата “Матиаш”, хълма “Гелерт” – Цитаделата, Паметника на свободата. Вечерта възможност за разходка с корабче по р.Дунав. Нощувка.


6-ти ден

Закуска. Заминаване за България и вечерта пристигане в София (Пловдив).


Застраховка „Отмяна от пътуване“: Препоръчваме на своите клиенти сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, разходи за съкращаване и прекъсване на пътуването, разходи за удължаване на пътуването, поради медицински причини на пътуващия, негови близки или др. не медицински причини. Валидна за цял свят, както и за територията на Република България. Застраховката може да сключите в офиса ни до 5 дни от датата на подписване на договора за туристическо пътуване, от закупуването на самолетен билет , или резервиране на хотел.