ОСТРОВ КИПЪР- ПОЧИВКА 2018 в избрания хотел 🏖, Редовен полет от София от дата 04.09.18 – 8 дни, 7 нощувки✈

Почивка в КИПЪР 2018Кипър е райско кътче, което събира в себе си както цитрусови и маслинови горички, високи планини с иглолистни дървета, и едни от най-чистите европейски плажове. Островът има типичният мек средиземноморски климат с почти 340 слънчеви дни годишно, което го прави идеална дестинация за любителите на топлите страни. През зимата посетителите могат да карат ски в планините Тродос сутрин и да се пекат на плажа след обяд.
Открийте една страна, където Изтока среща Запада, а миналото – настоящето. Разходете се из множеството археологически разкопки на древни градчета, датиращи от праисторически времена до времето на Римската империя. Кипър е известен със своето мезе: аперитив, подобен на испанските тапас.
Ако искате да се отдадете на шопинг, най-подходящото време за това е между 10-16ч. През останалото време има голяма вероятност магазините да бъдат затворени. Най-евтините стоки можете да намерите в по-големите градове.

Застраховка „Отмяна от пътуване“: Препоръчваме на своите клиенти сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, разходи за съкращаване и прекъсване на пътуването, разходи за удължаване на пътуването, поради медицински причини на пътуващия, негови близки или др. не медицински причини. Валидна за цял свят, както и за територията на Република България. Застраховката може да сключите в офиса ни до 5 дни от датата на подписване на договора за туристическо пътуване, от закупуването на самолетен билет , или резервиране на хотел.