🍀🍀🍀ОСТРОВ БАЛИ+ БОНУС: ПАКЕТ ОТ 3 ЕКСКУРЗИИ за резервации до 30.11.2017

ЕКСКУРЗИЯ И ПОЧИВКА НА ОСТРОВ БАЛИ

ЕКСКУРЗИЯ И ПОЧИВКА НА ОСТРОВ БАЛИ

ЕКСКУРЗИЯ И ПОЧИВКА НА ОСТРОВ БАЛИ

9 дни / 7 нощувки / 2 нощни полета
24.01.2018-01.02.2018

самолетна програма

РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ДО 30.11.2017 + БОНУС: ПАКЕТ ОТ 3 ЕКСКУРЗИИ НА ОБЩА СТОЙНОСТ 265 ЩАТСКИ ДОЛАРА

Остров Бали е наричан „Острова на хилядата Храма“. Насладете се на пълноценна почивка, изпълнена с екзотика, митове и тайни. Не може да останете равнодушни към белите плажове, богатата растителност и древните храмове.

 

ПРОГРАМА

ПЪРВИ ДЕН: 24.01.2018 ПОЛЕТ
Полет София-Доха с АК Qatar Airways. Излита в 22:45ч.

ВТОРИ ДЕН: 25.01.2018 ДЕНПАСАР
Каца в Доха в 04:35ч. Полет Доха-Денпасар. Излита в 08:15ч. Каца в Денпасар в 23:15ч. Митническите формалности отнемат около 1 час. Посрещане, трансфер до хотела и настаняване в Ayodya Resort Bali 5* в стаи категория Deluxe за 7 нощувки база закуска.

ТРЕТИ ДЕН: 26.01.2018 БЕДУГУЛ И ТАНАХ ЛОТ | вкл. ОБЯД
Закуска. Целодневна екскурзия с включен обяд до Бедугул и Танах Лот (включена в пакетната цена при резервация до 31.10.2017 г.)

Начало: 10:00 ч. Продължителност: около 10 часа;
Отправяме се към Менгви и посещаваме храма Пура Таман Аюн, известен с огромните си порти и кули. Продължаваме към Бедугул – планински курорт и езерото Братан, намиращо се в кратера на отдавна угасналия вулкан Гунунг Катур. Това езеро е жизнено важно за околните ферми и местните боготворят езерната богиня Деви Дану в храма Пура Улун Дану Братан, построен на бреговете на езерото, един от най-живописните храмове в Бали. Продължаваме към селцето Жатилуви /ЮНЕСКО/ и оризените тераси, където ще научите много за земеделието, социалната система и бита на острова. Обяд в битов индонезийски ресторант. Продължаваме към храма Пура Лухур Танах Лот, един от най-известните и енигматични храмове на Бали, построен на скала в морето и свързан със светеца-монах Нирарта. След като се насладим на уникалния залез над Танах Лот, трансфер до хотела. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН: 27.01.2018 ИЗТОЧЕН БАЛИ – БЕСАКИ И КИНТАМАНИ | вкл. ОБЯД
Закуска. Целодневна екскурзия с включен обяд до Източен Бали – Бесаки и Кинтамани (включена в пакетната цена при резервация до 31.10.2017 г.)

Начало:10:00ч.Продължителност: около 10 часа;
Пътуваме през Източната част на остров Бали, в подножието на най-високия и свят вулкан в Бали – планината Агунг (3142м.), изригнал последно преди 40 години. Посещаваме най-свещения хиндуистки храм на острова Пура Бесаки, наричан още „Храмът Майка“, съграден на един от вулканичните склонове, огромният храмов комплекс се състои от различни религиозни сгради, храмове и пагоди, най-големият от които е Пура Пенатаран Агунг. Виещи се през планините пътеки ни отвеждат до Кинтамани във вулканичната област Батур – геологичен парк с множество малки вулкани, един от които е Батур – активен вулкан, разположен в езеро, което от своя страна се намира в друг огромен вулканичен кратер. Обяд в битов индонезийски ресторант. Следващата ни спирка е в Гунунг Кави – комплекс от древни отшелнически килии, изсечени в скалите, и пещерни храмове, всеки един от които е гробница на член от кралската династия. Преди да се върнем в хотела се спираме за кратка почивка в селище на приложните занаяти, известно с уникалните си дърворезби. Изкуството на дърворезбата някога е било достъпно само за кастата на брамините, дарени с таланта си от боговете. Забележка: Препоръчваме в храма Бесаки да се носи за обличане саронг. Връщане в хотела. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН: 28.01.2018 УЛУВАТУ И УБУД | вкл. ВЕЧЕРЯ
Закуска. Целодневна екскурзия с включена вечеря до Улувату и Убуд (включена в пакетната цена при резервация до 31.10.2017 г.)

Начало:10:00ч. Продължителност: около 10 часа
Този ден ще посетим живописно разположения храм Пура Лухур Улувату едно от 6-те светилища на Бали. Продължаваме към Убуд като по път минаваме през Свещената гора на маймуните, където ще имате близки срещи с дългоопашати макаци. Посещаваме храма Паданг Тегал Пура Далем и музея Пури Лукисан, където ще видите изключителни балинезийски картини и дърворезби. В Убуд ще разгледаме Кралския дворец и ще имаме свободно време на Пазара на занаятите и приложното изкуство, където ще имаме възможност да изпробваме търговските си умения за пазарене или да се поразходим из галериите и старинните улички. Вечерта – посещение на фолклорно шоу Балинезийски традиционни танци с включена вечеря. Нощувка.

ШЕСТИ ДЕН: 29.01.2018 ДЕНПАСАР
Закуска. Свободно време за плаж или разходки. Нощувка.

СЕДМИ ДЕН: 30.01.2018 ДЕНПАСАР
Закуска. Свободно време за плаж или разходки. Нощувка.

ОСМИ ДЕН: 31.01.2018 ДЕНПАСАР
Закуска. Ранен трансфер до летището за полет Денпасар-Доха-София с АК Qatar Airways. Излита в 09:35ч. Каца в Доха в 15:00ч. Излита от Доха в 16:05ч. Каца в София в 20:25ч.

ПАКЕТНИ ЦЕНИ

НАСТАНЯВАНЕ ПРОМО ЦЕНИ, ВАЛИДНИ ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ ДО 30.11.2017
евро лева
Възрастен в двойна стая 1498 2936
Възрастен в единична стая 1898 3720
Трети възрастен/дете 12-18г. в стая с 2 възрастни ПО ЗАПИТВАНЕ

ПАКЕТНАТА ЦЕНА Е ВАЛИДНА ПРИ ГРУПА ОТ МИНИМУМ 12 ДУШИ

ПАКЕТНАТА ЦЕНА ВКЛЮЧВА:
Самолетни билети за международни полети София-Доха-Денпасар на АК Qatar Airways, с включени летищни такси по международните полети.
Всички трансфери, описани по програмата, с частен климатизиран микробус
6 нощувки със закуски в хотел Ayodya Resort Bali 5*
БОНУС 3 ЕКСКУРЗИИ при резервация до 31.10.2017
Целодневна екскурзия с включен обяд до Източен Бали-Бесаки и Кинтамани
Целодневна екскурзия с включен обяд до Бедугул и Танах Лот
Целодневна екскурзия с включена вечеря до Улувату и Убуд
Всички турове и обиколки, описани по програма – с частни бусове, с местен екскурзовод на руски език;
Входни такси за посещаваните обекти по програмата;
Медицинска застраховка за покритие 10 000 евро на ЗАД Армеец за периода на цялото пътуване
Застраховка „Отговорност на туроператора”

ПАКЕТНАТА ЦЕНА НЕ ВКЛЮЧВА:
Доплащане за полупансион (6 вечери) – 356 USD/582 лв. за възрастен и 218 USD/357 лв. за дете;
Доплащане за пълен пансион (6 обяда и 6 вечери) – 446 USD/729 лв. за възрастен и 278 USD/456 лв. за дете;
Застраховка „Отмяна на пътуване“ – виж Важно! в края на офертата
Разходи от личен характер – напитки, телефони и всичко друго, което не е обозначено в „Пакетната цена включва“

НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ:
Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца след датата на приключване на пътуването
За деца под 18г., пътуващи без родител/и – нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител/и (оригинал и 1 копие). За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ:
Аванс в размер на 750 евро/1470 лева на човек, копия на паспортите на всички пътуващи, сключване на договор
Пълно плащане до 23.12.2017г.

АНУЛАЦИОННИ УСЛОВИЯ:
ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прекрати едностранно договора, като заплати на ТУРОПЕРАТОРА следните неустойки:
При анулация до 31.10.2017г. – без неустойка.
При анулация от 01.11.2017г. до 23.12.2017г. – неустойка в размер на 50% от общата цена на пътуването.
При анулация след 23.12.2017г. или неявяване за полет – неустойка 100% от общата цена на пътуването.
В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка.
ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетен билет и не по-късно от 23.12.2017г., като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с тази промяна, а именно 160 евро на билет.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:
Цените са платими в лева, в брой или по банков път.
Пакетната цена е калкулирана при курс 1 USD = 1, 65 лева. При повишаване курса на долара с повече от 1,70 лева за 1 USD, пакетната цена подлежи на прекалкулиране;
Туроператорът си запазва правото на промяна на указаните хотели с други от същата или по-висока категория; Смяната на посочените хотели с подобни от същата категория, не се счита за значителна промяна на програмата и не е предпоставка за отказване от пътуването от страна на потребителя;
Последователността на посещаваните обекти в туровете по програмата подлежи на доуточнение във връзка с оптималното им осъществяване при обективна промяна на часовете на полетите и атмосферните условия.
При повишаване стойността на летищните такси към датата на издаване на самолетните билети, разликата се добавя към пакетната цена.
Няма визови, санитарни и медицински изисквания за пътуване по програмата.
При пътуване на семейство с деца под 12г. – децата ползват намаление от цената на хотелското настаняване. Намалението подлежи на доуточнение.
Валута: 1 EUR = 15,843 IDR; 1 USD = 13,258 IDR (към 18.09.2017)
Часово време: България – 12:00ч., Индонезия – 18:00ч.

Застраховка „Отмяна от пътуване“: Препоръчваме на своите клиенти сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, разходи за съкращаване и прекъсване на пътуването, разходи за удължаване на пътуването, поради медицински причини на пътуващия, негови близки или др. не медицински причини. Валидна за цял свят, както и за територията на Република България. Застраховката може да сключите в офиса ни до 5 дни от датата на подписване на договора за туристическо пътуване, от закупуването на самолетен билет , или резервиране на хотел.